Hálózatkiépítés

Hálózatkiépítés

Informatikai hálózatok

vezetékes és vezeték nélküli informatikai hálózatok kiépítése

Ezen szolgáltatásunkat a rendszerkarbantartás szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek és szerződéssel nem rendelkező ügyfeleinknek is biztosítjuk. Számítógép-hálózat kiépítés szolgáltatásunk stabil és megbízható alapot nyújt cége informatikai rendszere számára az adatbiztonság és a védelem szempontjából. Az Ön igényeit, lehetőségeit maximálisan szem előtt tartva tervezzük meg és dokumentálva építjük ki számítógépes hálózatát akár az alapoktól kezdve.

A meglévő, de nem megfelelően működő számítógépes hálózata hibafeltárását, a hibás eszközök cseréjét is végrehajtjuk. De ezen szolgáltatásunk kiterjed a rendszere modernizálására, bővítésére, de annak teljes átépítését is végrehajtjuk. Cége teljes informatikai költöztetését is vállaljuk, már kiépített számítógép hálózatát új környezetben ismét megvalósítjuk.

Pontos Tervezés

A kiépítésre kerülő számítógép hálózatot előzetes felmérést követően az Ön igényeit figyelembe véve tervezzük meg. A tervezést követően pontos árajánlatot készítünk.

Hétvégi kivitelezés

A számítógép hálózatok kiépítését, kivitelezését munkaidőn kívüli időben, vagy hétvégén végezzük.

Minőségi Alapanyagok

A kivitelezésünk során kizárólag magas minőségű anyagok kerülnek beépítésre. A megfelelő minőségű hálózati kábelek, csatlakozók, aljzatok elengedhetetlen összetevői egy jól működő számítógépes hálózatnak.

Egyedi Igények

A számítógépes hálózat tervezés során az Ön egyedi igényeit figyelembe véve kerül kivitelezésre a teljes hálózat. A fali csatlakozók, kábel elvezetések személyre szabottan kerülnek kialakításra.

Esztétikus Kivitelezés

A kivitelezés során a magas műszaki tartalom mellett nem utolsó sorban az esztétikus kivitelezés is szempont. A számítógép asztaloknál összefutó vezetékek rendszerezésére és esztétikus elvezetésére is figyelmet fordítunk.

Vezeték Nélküli Hálózatok

Megbízható és minőségi eszközök felhasználásával stabil és biztonságos vezeték nélküli hálózatot is telepítünk. Döntsön Ön, munkája során vezetékes vagy vezeték nélküli WIFI hálózat kiépítését szeretné megvalósítva látni.

cikk-fobanner

Hálózatok Kiépítése

Az új hálózatok kiépítését az ötlettől, a tervezésen és a kivitelezés át, a megfelelő dokumentáltságon keresztül valósítjuk meg. A kiépített számítógép hálózatot műszeres teszteléssel hitelesítjük. A hitelesített hálózatot egy pontos terv szerint rendszerdokumentációban rögzítjük. Vállakozásunk által elvégzett hálózatépítés munkákra teljes körű garanciát vállalunk. A hálózatépítés szolgáltatásunkba tartozóan a meglévő hálózatok javítását, korszerűsítését, a hálózati eszközök és a hálózati kábelek cseréjét is magas színvonalon végezzük. Több szerverrel rendelkező cégeink számára teljes körű hálózati rack szekrényes telepítéseket több éves tapasztalattal biztonságos módszerrel végzünk.

Esztétikus Kivitelezés

A hálózatépítés kivitelezése során a magas műszaki tartalom mellett fontos szempont az igényes kivitelezés. A kivitelezések során a hálózat gerinc kábelcsatornázását a legnagyobb körültekintéssel végzik a lehető legkisebb átalakítási munkák alkalmazásával. A munkaállomásoknál található számítógép és perifériákhoz tartozó zavaró és nem esztétikus kábeleket rendszerezzük, rögzítjük és kötegeljük. Így nem csak funkcionalitásában, de kinézetében is tökéletes munkakörnyezetet alakítunk ki. A bővíthetőség lehetőségét mindig fenntartva, már a tervezési folyamat során +20-30% -ban tervezzük túl a jelenlegi használathoz képest az általunk kiépítendő számítógép hálózatot. Az általunk kialakított hálózatok így tartalmaznak szabad hálózati végpontokat és a hálózati eszközökben szabad kapacitását, hozzájárulva ezzel egy esetleges létszámbővülés, vagy átcsoportosítás újabb beruházás nélkül, könnyed és gyors rendszergazda oldali megvalósításához.

Structured+Cabling