Hardver Szerviz

Hardver Szerviz

Szolgáltatásunk a rendszerkarbantartás szerződéssel rendelkező és eseti jellegű ügyfeleink részére is elérhető. Szerviz-szolgáltatásunkkal teljes-körű megoldást nyújtunk asztali számítógépek, notebookok, nem megfelelően működő informatikai eszközök javítására.

24-48 órán belül díjmentes bevizsgáljuk meghibásodott eszközeit és a javításra egyedi árajánlatot készítünk ügyfeleinknek. Garanciális időn belül keletkezett meghibásodásokkal is forduljon hozzánk, az Ön érdekképviseletében szakértelemmel járunk el!

Hardver Diagnosztika

A meghibásodott eszközökön 0-24 órás hardver teszteket végzünk, alkatrészről-alkatrészre.

Akár Másnapra

A beszállított eszközök adatmentését, tesztelését és javítását lehetőség szerint azonnal elkezdjük.

MINŐSÉGI ALKATRÉSZEK

Az általunk szervizelt eszközökbe minden esetben minőségi, neves gyártók által forgalmazott alkatrészeket építünk be.
Adatbiztonság
Szervizünkbe szállított adathordozókról az adatbiztonság megvalósulása érdekében minden esetben biztonsági mentést készítünk. Az adatairól elkészült biztonsági mentéseket rendszerünkben 14 napig megőrzünk.

GARANCIÁLIS MUNKAVÉGZÉS

Az elvégzett munkákra és az általunk beépítésre került alkatrészekre teljes körű garanciát vállalunk.
A beszállított eszközök adatmentését, tesztelését és javítását lehetőség szerint azonnal elkezdjük.

Adatbiztonság

Teljes adatmentést végzünk, minden egyes szervizelésre beszállított adattárolón, az esetleges adatvesztések elkerülése végett. Adatait 14 napig díjmentesen és biztonságosan tároljuk.
Igény szerint a mindennapi használatban lévő, nélkülözhetetlen adatai saját adathordozójára azonnal átmentjük. Az elvégzett munkákra és a beépítésre került alkatrészekre teljes körű garanciát vállalunk. A meghibásodott, szervizünkbe beszállított eszközöket munkalappal dokumentáljuk, amin a hibabejelentés rögzítésre kerül. Az elkészült eszköz munkalapjára a teljes munkavégzés menetét, és a beépítésre került anyagok, alkatrészek pontos listáját felvezetjük és az eszközzel együtt átadjuk. A nem javítható alkatrészeket kérésnek megfelelően környezettudatosan tároljuk és gondolkodunk a megsemmisítéséről.

Garancia

A beérkezett eszközök tesztelését és javításának elvégzését lehetőség szerint azonnal megkezdjük. A lehetségesnek vélt meghibásodott eszközökön a gyártók által javasolt diagnosztikai programokkal 0-24 órás hardver teszteket végzünk.

A diagnosztikai elemzést követően már pontosan be tudjuk azonosítani a meghibásodás okát. A hiba megállapítását követően egy pontos árajánlat formájában tájékoztatjuk ügyfelünket a javítás végleges költségeiről és annak várható időpontjáról.

Évtizedes szerviz tapasztalatunkra és ügyfeleink megelégedettségére alapozva az eszközök javítása során kizárólag minőségi alkatrészeket építünk be szervizünkben. Az alkatrészeket beépítés előtt, majd működés közben is teszteljük. A beépített hardver eszközökre a gyártók által meghatározott 12-24-36 hónap garancia biztosított.